lørdag den 21. januar 2012

Big Brother hos Foursquare sletter SU-status

Foursquare er åbenbart begyndt at tjekke brugerkonti for at se om brugerne reelt bruger tid på de enkelte venues og om de tjekker ind for hurtigt mellem venues. Det førte i forgårs til at en SU3 fik frataget sin SU-status og fik fjernet de fleste af sine mayorships. Han modtog følgende email:

Hello,

We noticed that you seem to really love foursquare (good!), but our system has detected that your check-ins don’t follow our guidelines (bad!). Foursquare is meant for checking in to real places where you’re spending time, not for unfairly earning mayorships at businesses that you are not actually patronizing. Fake check-ins and tips ruin the experience for others, and it is our priority to make sure foursquare is fun and fair for our over 15 million users.

Our system has detected that you earned your mayorships unfairly, and so we have revoked them. You may continue to use your account fairly. Here is a handy guide to what’s okay and what’s not okay. http://foursquare.com/info/houserules
Det er lykkedes vedkommende at få sin SU-status tilbage ved at snakke direkte med Foursquare, men det er ikke muligt for dem at genskabe mayorships, så de er væk.

Det positive er at Foursquare er begyndt at gøre noget ved de, der kommer til mayorships på uærlig vis, det negative er at det automatiserede system de bruger til det åbenbart er for groft programmeret til at kunne skelne mellem SU-aktivitet og snyd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar