fredag den 27. januar 2012

Jimmy Foursquare foreslår merges

I dag var Jimmy Foursquare forbi Danske venues for at kigge efter duplicates. Jimmy Foursquare er en robot som automatisk søger efter duplicates, og han tager rundt og besøger de enkelte landes venues og prøver at spotte mergekandidater.

I dag havde Jimmy fuindet 335 merges i Københavnsområdet og 105 i resten af Danmark. Det specielle ved Jimmys forslag er at de ikke er særlig præcise. 9 ud af 10 foreslåede merges er forkerte, fx et Other Great Outdoors venue som Li. Skensved og et Train Station venue som Li. Skensved St. og det tager ikke mange øjeblikke at se at disse ikke er duplicates, men Jimmy har problemer med dette. Børnesygdomme. Jeg morede mig temmelig meget over at se Jimmy foreslå en merge mellem en Burger King og en McDonalds, og Burger King på Rådhuspladsen i København skulle ifølge Jimmy merges med Københavns Rådhus.

Vær opmærksom på merges som er foreslåede af Jimmy Foursquare, de skal tjekkes for at sikre at der ikke sker forkerte merges. En pudsig sideeffekt af Jimmymerges er at når et venue er et af dem der har staff tilknyttet så kan SUere her alligevel rette i venuet inden mergen, så nogle af overivrige staffs tilføjelse af gadenavne i firmanavne og lignende i det mindste i en tid kan være korrekte. Husk altid, uanset om det er Jimmy eller rigtige SUere der foreslår merges, at se om der mangler oplysninger i nogle af felterne og om muligt finde og tilføje dem inden mergen godkendes, det er en glimrende mulighed for at forbedre et venues kvalitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar