fredag den 9. marts 2012

Åbningstider på venues

Så har Foursquare tilføjet åbningstider på venues, så virksomhederne selv eller vi kan tilføje dem. Foursquare sælger det som at det gør det lettere for brugerne at se om de er ved at gå forgæves eller ej, men sagen er at åbningstider også gør det nemmere at fange drive-by check-ins, da man kan lukke for indtjekninger i venues der ifølge lukketiderne er lukket, et værktøj Foursquare agter at gøre brug af. Så tilføj åbningstiderne når muligt, så bliver det sværere at snyde sig til mayorships.

Man kommer til +Add Hours knappen ved at finde venuet, klikke på Edit Venue Details linket og så kigge lige under kortet til venstre. Det foregår på Amerikansk med am og pm, så 12 middag hedder 12pm og midnat hedder 12am. Ukendt af hvilken grund kan man kun indtaste en åbningstid der varer til 04:00/4am næste morgen - har venuet åbnet til 05:00, så må man tilføje en linje mere med næste dag 04:00 til 05:00 og så dagens rigtige åbningstid på en efterfølgende linje.

Forkortelserne AM og PM er forkortelser for hhv. Ante Meridiem og Post Meridiem, før middag og efter middag. AM er lidt forenklet kl. 00:00 til 11:59, PM er 12:00 til 23:59.

4 kommentarer:

 1. Fed nyhed at "vende hjem til"! :)

  Har du en anbefaling til Analog på ITU? Vi har svingende åbningstider og folk kan opholde sig der fra 8:30 til 18:00 uden at vi egentlig har åbent.

  Samtidig vil "ansatte" frivillige stadig gerne tjekke ind, selvom vi har lukket. Alene for at fortælle, at vi er der.

  Forhindrer de nye åbningstider check-in? Eller forhindrer de bare deltagelse i kampen om mayorship? Ved du det, HT?

  SvarSlet
 2. Du har byttet rundt på am/pm i "12 middag hedder 12pm og midnat hedder 12am".

  @Kenny: Jeg tror jeg ville droppe at smide åbningstider på. :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. @Kasper: Jeg har eksperimenteret lidt med det og man kan sagtens tjekke ind udenfor åbningstider. Man får sågar point. Men jeg har en forhåbning om, at man ikke deltager i kampen om mayorship :) Så nu har caféen Analog fået åbningstider. Så ser vi, hvor længe vi har det ;) Tak for forslag!

   Slet
 3. Som jeg læser det er det som du selv er kommet frem til Kenny, at man fint kan tjekke ind, men at det ikke tæller med til mayorship eller badges. Mht. skiftende åbningstider så er det stadig kun muligt at lægge åbningstider ind i en meget grundlæggende form, til nu har jeg simpelthen ikke lagt åbningstider ind i venues hvor de ikke passer ind i det der er muligt.

  SvarSlet