fredag den 2. marts 2012

Slettes eller merges?

Der findes konkrete retningslinjer fra Foursquare for hvordan vi skal håndtere illegitimate, "ulovlige" venues:

- Er der færre end 5 forskellige brugere  og færre end 10 checkins så skal det flages til sletning via Report problem linket.

- Ellers skal venuet merges sammen med hovedmenuet. (SU3ere skal justere aliaser).

Illegitimate venues er typisk klasselokaler og toiletter på en skole, mens klasselokaler i universiteter her en egen kategori og er ok, det er for alle andre former for (uddannelses)institutioner at disse subvenues er et problem og skal håndteres.

Er det illegitimate venues som ikke har en hovedvenue tilknyttet, som fx Sidder i en bil/i kø/i et tog, så skal de flages til sletning uanset antal check-ins eller forskellige brugere.

Selvom det kan tage tid før et venue der er flaget til sletning reelt bliver slettet er det ikke ok at lukke, close, venuet også. Kun venues der er stødende, fx fordi de indeholder seksuelle referencer eller lignende skal både flages til sletning og lukkes. Desuden skal de om muligt tweetes til Foursquare Support på @4sqsupport med link til venuen og evt. en Engelsk oversættelse eller beskrivelse af hvad der er skrevet. Foursquare support er ret hurtige med at tage sig af den slags venues.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar